Connect with us

Нюзрум

Слави размаза мутрите на Киро и Асен: Бутнахме кея на Доган, иначе „ние сме ДПС“, а вие „промяната“

Published

on

Лидерът на ИТН Слави Трифонов се похвали с бутането на кея на „Росенец“. От Фейсбук той обяви постижението, което се е случило благодарение на регионалният министър в оставка от квотата на ИТН Гроздан Караджов.  

„Иначе „ние сме ДПС“, а всички останали са „Промяната“. По делата им ще ги познаете“, написа Трифонов. 

От bird.bg също коментираха: Бутат кея на Доган!

Гроздан Караджов пое ангажимент и го изпълни. Прати ДНСК на проверка и незаконното строителство вече е констатирано. Макар и закъсняло, това е реално действие срещу мафията на Сараите! Или поне срещу една много видима и нагла нейна проява.

Кесаревото кесарю! Караджов заслужава аплаузи.

Сега ще има съдебна сага, която ще се точи с години, но незаконният кей ще бъде разрушен.

Незаконният кей беше разкрит в разследване на Атанас Чобанов преди две години.

Постът на  Bird.bg предизвика и редица коментари под публикацията. Според някои от хората бутането на кея е политическа постановка, а други пишат, че очакват реални резултати.  

Министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов също се включи в коментарите, пишейки: „Забавихме се защото се наложи да наемем инженери водолази, които да извършат замерванията под вода! А и водата да се постопли!”

„Господин Караджов, успех в разкриването на лъжите на Кокорчовците и дано Ви виждаме и занапред в политиката.  Направете от ИТН реклама на тая новина за да видят излъганите избиратели на ПП как ги мамят” отговори му  Делян Иванов.

Най-четени