Connect with us

Парламент

Киро вече се отплаща на Руди Гела! Уволни областен, точно както го заплаши министърът във Фейсбук

Published

on

Бившият областен управител на Плевен Иван Янчев разкри, че е бил заплашван от Радостин Василев. Вчера пък след успешния вот на недоверие Кирил Петков реши да назначи нов областен на Плевен.

Ето какво сподели Янчев:

Ще си поговоря с Вас, защото ми е малко тъжно…

Наблюдавам как много хора взимат решения, как избират кратки или дълги пътеки. Аз просто избрах моето пътуване да е за добро. Да работя за моята България е добро за мен. Не се поддадох на никакви изкушения, не пожелах нищо, което да ме разделя от моите убеждения. Не ми беше трудно на моите години да осъзная, че верността е най-правилния път.

Искам да говоря на моя чист, роден и свят български език!

Искам мислите ми да срещат народните болки и заедно да взимаме верни решения!

Когато народът говори и тази реч е в унисон с моите чувства, това смятам, че е най-силният аргумент за вярна посока!

Когато казвам, че обичам моята Родина, с твърдост признавам, че ще отстоявам най-ценното за мен “верую” – България е над всичко и над всички!!!

Вчера Радостин Василев ме освободи като областен управител на област Плевен, както беше ме заплашил в коментара си под моя публикация в личния ми профил, но ще му отговоря така: От достойнството ми на истински българин и професионалист няма как да ме освободиш! Когато нямаш човещина и чест, колкото и други добродетели да имаш душата ти не може да е чиста!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени