Connect with us

(О)позиция

Г-н Кириле, спри да се държиш като хлапе, което чака деня, в който отварят вратите на Президентството

Published

on

Кирил Петков, държа да сте наясно, че такова поведение няма да бъде толерирано и ако е истина, че държите да сте в близост до Българския народ, то Вие незабавно му дължите извинение!

Това написа Петър Недевски по повод снимка, на която Петков позира със скандалния треньора Явор Дянков.

Ето пълното му обръщение към премиера:

До Кирил Петков
Министър-председател на Република България
След снимката, на която позирате гордо в някаква си бойна стойка, обругавайки герба на Република България – няма как да се обърна с Уважаеми Господин Премиер.
Напоследък, държанието Ви е в разрез на всякакви политически норми и етикет. Явно опиянението от победата на изминалите избори, още Ви държи в плен. Време да се отърсите. Що за поведение е Вашето и то пред герба на Републиката? За някои може да е невинна закачка, но за мен е очевидна гавра. Приличате ми на онези дечица, които с нетърпение очакват онзи ден в годината, когато се отварят вратите на Президентство, Парламент и Народно събрание за да си нащракат селфита. Заеманата от Вас длъжност, изисква държавническо поведение и Вие сте длъжен да го демонстрирате във всяка една минута. Кирил Петков, държа да сте наясно, че такова поведение няма да бъде толерирано и ако е истина, че държите да сте в близост до Българския народ, то Вие незабавно му дължите извинение!

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени