Connect with us

Fake Harvard

Скандал в шайката на Киро! Премиерът бесен на Асен Василев, Кокорчо пък иска оставката на Лена

Published

on

Шайката на Кирил Петков продължава да живее в турболенция, научи Demokrat.bg!

Нещо повече, самолетът на Промяната е на път да се взриви заради…битови скандали и завист.

В основата на всичко пък са дразгите между две нежни същества – Лена Бориславова и Асен Василев. Те са в открита война и вече се плюят наляво и надясно.

Конфликтът е започнал от онази пресконференция, на която бе обявено създаването на партия ПП. Тогава по навик Ленето суфлираше на Кирил Петков, за да ръси премиерът по-малко глупости. Тя се опита да направи същото и с Асен Василев, който обаче… й изключи телефона.

Веднага след това межгду двамата е имало тежък скандал, в който Василев директно наредил на Лена да не го третира като идиот. Имайки предвид как Ленчето се държи с Киро.

Както върви при женски бой, едната дама – Асен, е привлюкла съюзника на своя страна. Става дума за съпругата на Кирил Петков – Линда. Канадката и без това е бясна от статута на Лена Бориславова на официална наложница на мъжа й. Затова бързо се съгласила да мине в отбора на Василев.

Първият удар на двамата бе преди няколко дни. Тогава Василев в последния момент домъкна Линда Петкова на летището, преди самолетът да излети за Рим. Вътре нищо неподозиращи си гукали Кирил Петков и Лена Бориславова. Бясна от видяното, Линда наредила секретарката на съпруга й незабавно да напусне авиона.

Интересното е, че Бориславова отговорила много подмолно. Тя уж слуайно изпуснала да каи снимка с Асен Василев от посещението на Кокорчо при папата. Въобще от целия престой в Рим правителствената служба показа само едно фото с Василев, на което той изглежда меко казано тъпо.

В Министерски съвет вече се говори, че Асен Василев е поискал от Кирил Петков да отстрани Лена Бориславова от поста. Казал, че ако трябва ще иска помощ за това и от американското посолство, за което се предполага, че закриля секретарката. Киро засега е против и дори се обидил на авера си, че посяга на най-близката му жена.

Неслучайно вчера Петков е решил на приема на Румен Радев да не ходи нито Лена, нито Асен Василев. Премиерът бил притеснен, е двамата могат да си погодят женски номера на събитието и да стане за смях самият той.

Най-четени