Connect with us

Парламент

Тома Биков попиля сричаща депутатка на Киро: Уплашени сте, а? Още малко ви остана! Хубав уикенд

Published

on

От нестихваща поредица атаки от опозицията се оплакаха Венеция Ангова от „Продължаваме промяната“ в декларация от името на парламентарната група .

Тя се оплака, че това било опасна тенденция, макар да било нормално опозицията да критикува властта. Не бивало обаче да е с такива методи, в такъв момент, когато са на „първа линия на пропагандната война, която пропагандната машина на Путин води“.

Съмнително и притеснително е, че виждаме прилики с военната дезинформация, в опита за всяване на страх и провокиране на дълбоко разделение на българите, които се характеризират с повтаряне на лъжи, обиди и личностни нападки, добави още Ангова. Тя отбеляза, че са активирани бизнес кръгове, които говорят за газова криза, за посредници, за плащане в рубли и т.н. Освен това се повтаряли множество неистини.

Декларацията на „Промяната“ възмути ГЕРБ и Тома Биков формално реши да вземе отношение по начина на водене, но реално използва процедурата, за да вземе отношение към думите на Ангова.

„Знаем, че сте уплашени, още малко ви остава. Довиждане, приятен и щастлив уикенд“, заяви той, а опитите на председателстващата Росица Кирова да го спре бяха безуспешни. В крайна сметка Биков отнесе забележка за нарушаване на правилата.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени