Connect with us

Гербери

Бойко цитира думи на Гриша Ганчев към журналист от ЦСКА, за да покаже некадърието на Киро

Published

on

Бойко Борисов използва цитат на Гриша Ганчев от преди гозини към журналист от ЦСКА, за да покаже отношението на Кирил Петков и Асен Василев към града.

Аз от Гриша Ганчев съм го научил, затова и ще ви го кажа, че сме в неговия град: „В Ловеч къщичка за птички не са направили тия за една година“, една велоалея не са направили. Когато фактите говорят, и „Промяната“ мълчи“.

„Киро, ти помниш ли, че сложихме 1 млрд. в специална сметка, за да може Ловеч, Плевен и Търново да си достроят магистралата“, попита още Борисов и след това над 400 души в залата поискаха оставка на некадърното правителство.

„Ние оставихме до стотинка до пускането на пътя. Те ги прибраха. 1 млрд. и 200 от ВиК холдинга – за да могат да продължат проектите за водоснабдяването и канализацията. Ловеч, ще чакате. Ще чакате, когато цъфнат люляците. Ама догодина! Огромни заеми – които ще връщате вие, децата и внуците ни. А я сложете и 1 млрд. 200 щатски долара, с които на 100% платихме самолетите… Всичко е платено от нас на 100%. И за руските реактори, и за американските централи, КТБ. Стартирахме предишния мандат с милиард и 600 под водата. Минус, минус! Ама се справихме, щото сме яки. Сега са ни задължили с над 9 милиарда, а до края на мандата ще станат 50 милиарда. Искате ли ГЕРБ да управлява? Сега разбирате ли, че трябва до последния българин да се отчая, да се разбере лъжата, за да почнем на чисто. Така че – никакви предсрочни избори! Като във вица: „Киро, това Канада ли е? – Плувай, Асене, плувай“, сподели още Борисов.

Най-четени