Connect with us

Fake Harvard

СКАНДАЛ! Жената на Кирил Петков го напуснала, НСО я върна от хотел, не можело да я охраняват

Published

on

Голяма драма тресе семейството на Кирил Петков, научи Demokrat.bg от близки на семейството.

Бясна от постоянните слухове за изневери с Лена Бориславова, съпругата на Петков – Линда, се била изнесла преди известно време от дома им.

Това станало в една тежка нощ, в която премиерът отново казал, че няма да се прибира до сутринта и ще остане да работи. Канадката лично отишла до Министерски съвет да провери и подозренията й се увеличили – на входа я уведомили, че съпругът й е горе със съветничката си Лена Бориславова.

Припомняме за разкритията отпреди 2 седмици, когато гръмна новината, че по нареждане на Петков от МС са махнати известна част от наблюдателните камери, така подстъпите към кабинута му са извън контрол. Една от причината – мистериозни гостенки.

Линда Петкова е изкарала след скандала 2 вечери извън дома си, като е искала дори да се изнесе на хотел. От НСО обаче категорично се противопоставили, като казали, че предприеме ли такъв ход, няма как да подсигурят качествено охраната й.

В крайна сметка тортаджийката решила да не прави повече сеири и се кротнала вкъщи. Отношенията й с Кирил Петков обаче са на ръба, като според мнозина, падне ли премиерът от власт, жена му веднага си хваща пътя за Канада.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени