Connect with us

Fake Harvard

ГЕРБ за некадърните Киро и Лена: Живеем в ужасна приказка за Красавеца и малката булка

Published

on

Бившият енергиен министър Теменужка Петкова обяви, че по-некадърно правителство България не е имала от години. „Няма сфера, в която то да не се провали. Но с гръм и трясък се провали в енергетиката. За компенсацията тези хора започнаха да лъжат“, каза тя на сбирката на ГЕРБ във Видин.

„Преди 3 дни руснаците спряха газа. Защо? Защото сме диверсифицирани още от втория кабинет на Борисов. България може, както да получава газ, така и да изпраща. Защо Русия спря газа само за България и на Полша? Заради далавери – защото въведоха посредници. И така всеки месец по 20 лв. Петков и Василев ни бъркат в джоба, за да отиват парите в този на посредника. Повече от половината, който сега купуват от посредника, е руски. Само, че от скъпия руски. А не от евтиния. До месец два най-евтиният хляб ще е 2 лв.“, обясни Делян Добрев.

„Едно време да гледаш за политика по телевизията беше скучна работа. Затова хората гледаха комедийни предавания и сериали. Сега не е така. Непрекъснато сме в сериал. Имаме всички персонажи – хубавец, малката булка… Опитах се да сметна кое стана за 1 г. по-добре, но не мога да се сетя“, обяви от трибуната Томислав Дончев. Според него изпадаме в уникална ситуация – хем не сме взели решение за даване на оръжие за Украйна, хем на нас ни спират газа. Време е, „вместо вносно правителство, да имаме правителство, произведено в България“, според Дончев.

Най-четени