Connect with us

Гербери

Бойко към Асен Василев: Ще работя с вас, но спри да крадеш! Вместо измами за 100 млн., дай парите на хората

Published

on

„ГЕРБ е заявил подкрепа да подпомогне Украйна. Смешно е, че ще правят извънредно заседание, когато има редовно – четвъртък. Имаме шанс да се откачим от Газпром, но трябва да махнем посредниците. Директно държава с държава, държава с производител. Промяната имат пълна ни подкрепа и рядък шанс да се откъснем от агресора Путин, но само, ако се откажат от техните схеми за посредници и кражби за милиони. Сега ние пак ще купуваме руски газ, но през посредници, така ще се върне цялата схема, ще печелят по 100 милиона на месец. Откъсваме се от „Газпром“, но с директни договори. Ако искат да работят честно, имат подкрепата ни“, заяви днес Бойко Борисов.

„От 1-2 дни съм по-притеснен за войната. Като гледам решението на Германия, САЩ да изпратят тежко оръжие за Украйна, четох какво са писали медиите в навечерието на Втората световна война.“, допълни лидерът на ГЕРБ.

„Трябва да сме плътно до западния свят и плътно да се включим в помощта. От 1 ден сме участници чрез посредници. През посредници отива оръжието в Украйна. Ето обединяваме се оръжието, за газа, но те искат да го правят през далавера. Не го правете. Дайте да го направим в полза на народа“, призова бившият министър-председател.

На журналистически въпрос за отношенията между президента и управляващите той отговори така:

„Когато отрочетата кажат на баща си, че е позор, какво повече да коментираш!? Тези, които той ги взе, никому неизвестни и им даде цялата власт, и го нарекат позор, аз няма да коментирам това.“

Най-четени