Connect with us

Спор(Т)но

Призоваха Димитър Бербатов: Обещай на „Герена“ козирка! На останалите – кебапчета!

Published

on

Феновете протестират пред БФС, днес стегнаха и палатков лагер, за да махнат Борислав Михайлов от президентския пост. Болшинството иска Димитър Бербатов и промяна, но феновете на ЦСКА, които инициираха кампанията, не одобряват позицията на вечния им съперник Левски. Както и на Лудогорец, където няма достатъчно фенска маса.

В интернет днес се разпространи обръщение към Димитър Бербатов, написано и подписано от спортния журналист Явор Пиргов, който го публикува в профила си във Фейсбук.

„ОФИЦИАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ДИМИТЪР БЕРБАТОВ:

Г-н Бербатов, моля ви престанете да говорите за аматьорския футбол, за детско-юношеския футбол, за малките отбори, за методология и развитие на играта, за обучение на треньори, за подобряване на инфраструктурата, за спиране на порочни и корупционни практики! СПРЕТЕ!

Искам във всяко ваше изказване да обяснявате как в България има един отбор и той се намира в Сухата река! Настоявам да обещаете, че ще направите всичко възможно да им осигурите козирка в рамките на месец.

Държа в програмата ви да залегне точка, според която на “Герена” ще получават 97% от тв-правата, а специално за тях ще бъдат официално приети и наложени правилата и критериите, които съществуват негласно от години и съдиите ги спазват, когато става въпрос за този отбор.

Моля ви да обещаете, че ще въведете закон по силата, на който във всеки град ще им се прави шпалир и феновете ще са длъжни да им се кланят.

Само тогава имате шанс голяма част от привържениците им (които странно защо промениха мнението си) да спрат да бълват глупости в социалните мрежи и да приемат, че желанието ви е да работите в името на българския футбол!

Г-н Бербатов, престанете да обикаляте палаткови лагери и да се срещате с представители на всеки клуб. Събирайте хората на софри! Наливайте ракия, раздавайте кебапчета!

Г-н Бербатов, намерете си приятел, макар да не е такъв от 40 години с влияние в медиите и дерзайте!“, написа Пиргов.

Най-четени