Connect with us

Лайф или жизнь

Фалиралият Денди няма осигуровки, дължи 50 бона за лечение, ако оживее! Няма да повярвате кой иска да ги плати

Published

on

Цяла България стиска палци на симпатичния ексцентрик Любомир Милчев – Денди да се възстанови, след като мистериозна травма в главата вече близо месец го държи в кома в столичната болница „Св. Анна“. За съжаление обаче когато си възвърне съзнанието, писателя го очаква ново тежко предизвикателство – кошмарна сметка за лечението, твърди Lupa.bg.

Оказва се, че Денди от години не си е внасял здравните осигуровки и болничният престой и мозъчните операции, на които беше подложен, трябва да бъдат заплатени. До момента сметката за лечението на светския лъв надхвърля 50 000 лева и продължава да расте с всеки ден.

Милчев отдавна е почти напълно фалирал и в последните години след участието си във „ВИП Брадър“ беше принуден да разпродава ценни антикварни предмети от колекцията си и да дава апартамента си под наем, за да има пари за насъщната евтина бира.

За щастие особнякът поне е завързал здрави приятелства на червения килим и има кой да му удари едно рамо в тежкия момент. Наш източник твърди, че фолк певецът Константин, който се сдуши с Денди в пошлото риалити по Нова ТВ, е изявил желание да плати лечението на закъсалия писател.

Continue Reading
Advertisement

Най-четени