Connect with us

Гербери

Депутат от ГЕРБ взриви НС: Беше много срамна работа! Иде протестна вълна

Published

on

Такива мискинлъци, каквито се случват през последните два месеца в това правителство, не съм виждал за последните 7 години, когато съм бил депутат, заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Такъв безпардонен партизанлък, кадруване, некомпетентност, неподготвеност не съм виждал, добави той.

Беше много срамна работа, когато това правителство се избираше. И това го осъзнавах тогава. Тази работа става все по-срамна и този дебат, който слушам последните час и половина, два, много ме притеснява. Ние сме на път така да катастрофираме заедно, да надигнем една протестна вълна срещу това управление, че ако не си давате сметка, а вие не си давате сметка, ще причиним много тежки щети на цялото българско общество, предупреди Биков.

Ние сме на път да създадем абсолютен монарх в тази държава, който да разпределя порциите на финансирането в държавата от позицията на министър на финансите и да казва кой проект е добър и лош, кой колко пари да получи, заяви Тома Биков по адрес на Асен Василев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени