Connect with us

Timeline

Костадин свали очилата на Денков: Правителството ти няма да види Шенген!

Published

on

Вчера партията на Герд Вилдерс, защитаваща суверенистки и консервативни позиции в „Нидерландия, спечели изборите в страната. Това е отлична новина за нидерландците и доста тъжна за българските евроатлантици.

Защото Вилдерс иска много от нещата, които иска и Възраждане – предоговаряне на условията за членство в ЕС (в противен случай референдум за напускане), защита на границите от нелегални емигранти, протекционизъм на местната икономика и защита на културата.

Всичко това е наричано по обичайния начин – крайно десен и проруски популизъм. Нищо необичайно, и все едно, защото независимо от пропагандата, Вилдерс спечели изборите.“

Това написа в официалната си Фейсбук страница лидерът на политическа партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Сега остава да видим как точно правителството на Сорос Денков ще получи подкрепа от Нидерландия за влизане на страната ни в Шенген, при условие, че то е откровено враждебно на победилата на изборите вчера партия. Отговорът, разбира се, е ясен и еднозначен – никак.

Възраждане поздравява Партията на свободата и се надява нашето сътрудничество да продължи и тепърва да се развива. Защото за разлика от Сорос Денков и партиите, които го подкрепят, ние имаме съюзници, не господари.

И с тези съюзници ще изградим нова Европа, в която Европейският съюз повече няма да представлява заплаха за европейската цивилизация, а България ще бъде равноправен и уважаван партньор“, завършва Костадинов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени