Connect with us

Парламент

Крясъци огласиха парламента! Костадин изкара наяве фетишите на близък до Петков, ще се видят в съда

Published

on

Искам лично обяснение заради поредните обиди на Костадин Костадинов, когато се говори за психично болни и луди хора. Такива са само от партия възраждане. Хората, които твърдяха, че ще са първи на изборите – взеха една община Поповски. Хората, които твърдяха, че ще са първи в София, а имат 7%. Вие ще изхвърлите хората, които ви вярват на боклука.

Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев. Думите му идват по повод изказване на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който преди това си позволи по-остър език към хората с психични проблеми. Именно това предизвика няколко народни представителя да излязат на трибуната и да му отговорят.

Човек от вашата партия го арестуваха, облечен като жена в чужбина“, спомена още Митев, като това накара Костадинов и Цончо Ганев от „Възраждане да прихнат в искрен смях на местата си в залата.

„Лудите хора са тези, които ви вярват, тези които ви продадоха къщата, хората които ви дадоха възможност да си купите земя до къщата, хората в общинския съвет във Варна, това са лудите хора“, продължи да крещи вече все по-разпалено от трибуната Митев.

„Когато ги адресирате, обръщайте се към лудите хора, които ви вярват. Само те останаха – лудите, които ви вярват“, завърши Митев.

Тогава из залата зазвучаха крясъците на Костадинов, който въпреки че не бе пред микрофон, оглуши целия парламент, че той вече иска лично обяснение, защото това е била тежка клевета.

Зам.-председателката на парламента, която към момента води заседанието – Росица Кирова, му даде това право и той излезе на трибуната, но подчерта, че според нея подобни дебати са ненужни:

„Само ще кажа следното. Наистина досега да съм завел на тоя, който в момента излиза от залата, много големия смелчаг, фетишиста на какво беше – вратовръзки, чорапи и такива неща.

Да съм му завел доста пъти дело за клевета. Всеки юрист обаче знае, че такива дела няма да минат. Причината е, че се изкарва документ от медицинско заведение и човекът казва, че просто не носи отговорност за своите думи. Защото този е точно такъв, От тази трибуна вече е нормално да има медицинска и здравна хигиена“, каза Костадинов, а по време да коментара му Искрен Митев демонстративно напусна залата.

„Не съм се подигравал на психично болните хора, по-скоро Митев го направи“, категоричен бе Костадинов.

„Когато един такъв човек излезе и започне да клевети и да говори несвързани работи. Та той дори не знае картата на страната. Каква е тая „община Поповци“?“, запита той.

„Неговата политическа сила брутално загуби изборите. Другите ги спечели с ала-бала. 5 общини загубиха, пълен провал, пълен срам. На всичкото отгоре тяхната коалиция, ако я разделим, понеже не е една партия, имат по-малко депутати от нашите. То кой е там – Пешо, Гошо, Атанас и аз. Това е моделът на коалицията“, категоричен бе Костадинов.

„Иначе е много лесно така заставайки с всички медийни терминатори от американското посолство. Като трябва да се говори очи в очи обаче лицето излезе. Ще започнем да водим дела срещу такива психично болни като него и ще ги спечелим“, закани се Костадинов.

По думите му е крайно време клеветниците да бъдат съдени,.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени