Connect with us

Гербери

Ключов кмет на Бойко се сдоби със заместник, изненадата е голяма

Published

on

Загубилият битката за кмет на район „Западен“ Ангел Славов става заместник на Костадин Димитров в голямата община с ресор „Обществен ред и сигурност“. Той вече е в кабинета в малката сграда на ул. „Лавеле“.

Славов заменя на поста Йордан Ставрев, който изкара два мандата и половина на позицията. Той беше назначен от Иван Тотев, но остана и при Здравко Димитров. Прочу се като фен на имитациите на известната марка „Филип Плейн“, които си набавяше от пазарите в Турция.

„В живота има начало и край. Докато бях заместник-кмет, живеех с мисълта, че работя за доброто за Пловдив“, коментира Ставрев.

„Още не съм назначен“, коментира Ангел Славов, макар да вече да се запознава с работата. Той изкара един мандат като общински съветник от ГЕРБ, а преди това беше начело на Общинския инспекторат.

По информация на „24 часа“ в общината се готви още едно възлово назначение – на Женя Петкова. Тя беше дясната ръка на Костадин Димитров в район „Тракия“, където 12 години беше секретар на администрацията. Според нейни колеги тя е изключително организирана и дейна и преместването й в голямата община е въпрос на време. На този етап я оглеждат за заместник-кмет финанси, макар че тя е с юридическо образование от Софийския университет.

„На този етап нямаме нови назначения“, лаконичен бе пред „24 часа“ Костадин Димитров. В петък той подписа заповедта на Пламен Панов, който остава и в този мандат заместник-кмет по култура, археология и туризъм.

Най-четени