Connect with us

Timeline

Назначиха Хекимян и Терзиев за фаворити в София, семейство Станишеви наднича зад Ваня Григорова

Published

on

Ако слушате вихрещия се наратив в големите медии – мачът е между Терзиев и Хекимян. Те са назначени за фаворитите… На какво отгоре е друга тема.

Все едно други кандидати няма. Смятам, че се прави опит да се пробута сглобката от национално ниво в София. Реално погледнато между Терзиев и Хекимян като типажи, като говорене, като политическо ситуиране няма особено разлика. Говорят почти едно и също. И двамата са кандидати на действащото управление. Общо взето мога да ги опиша така: „велоалеи, мрън-мрън, пешеходни зони, мрън-мрън…“. Еднакви са ми.

Ваня Григорова пък се загрижила защо циганите във Факултета нямали канализация – е, как да имат, като масово постройките са незаконни там… Зад нея пък ми се струва, че наднича Станишев и жена му Моника Станишева…

Очаквам почти паритет в Столичен общински съвет между ГЕРБ и ППДБ, което значи, че никой няма да има мнозинство. Ще направя и една прогноза – ако ППДБ и ГЕРБ направят сглобка, общинските съветници от Спаси София ще се отцепят от групата на ППДБ.
Това ще направи ситуацията още по-сложна.

Иначе смятам, че ВМРО ще бъде изненада на тези избори с много добър резултат.

Но работата в СОС смятам, че ще върви много трудно, ще има скандали още от самото начало. Ние сме готови и с първите си доклади – за разкриване на нова тролейбусна линия до кв. Враждебна, за ревизия на ОП „Гробищни паркове“ за одит на всички вертикални и хоризонтални шахти в 24-те района на столицата и т.н. Много хора в общинския съвет ще се учат в движение, което не е добре за града, но избирателят решава дали да заложи на дилетанти или на опитни хора.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени