Connect with us

През пура ми е

Киро или е тъп, или го ползват като такъв! Вземе ли Терзиев София, Петков губи Промяната

Published

on

Кирил Петков или е тъп, или има страшно голям келепир да се държи като такъв.

И да не вижда очевидното!

Вземе ли Васил Терзиев София, с Петков е свършено. Поне като лидер на Промяната. А той друго няма.

Февруари месец иде другата страна на „Сглобката“ и ПП престава да е фактор в държавата. Новото правителство ще е на ГЕРБ и ДеБъ, подкрепено от ИТН и ДПС. Затова и никой не е чувал Христо Иванов от седмици. Ще го играе обиден, за да може да обясни през февруари защо така… Както сега обяснява защо с Пеевски онака.

А на Посолството винаги ще му трябва някакъв нациоАнално податлив проект под ръка. Промяната на Киро и Асен в този й вид не става. Тежестта й падна от тази на Любо Ганев до онази на гимнастичка от ансамбъла.

И тогава, ако Васил Терзиев е кмет на София, Посолството ще започне да гради нещо около него. Всъщност ще му даде Промяната, без да го интересува, че има ДС-корени. То на бащата на Киро да не са други?

Затова и Васко Ухото си го каза: Или ставам кмет, или оставам бикновен милионер от ДС-запаса. Момчето в момента е подложено на стрест-тест бива ли го за лидер на нещо ново. Издържи ли теста и спечели София, Посолството ще инвестира в него много. Но няма да инвестира тъпо, както го направи Херо Мустафа с Киро и Асен.

Виж, ако Терзиев загуби София, тогава мачът е друг. Посолството ще спре тотално да се интересува от ПП и тя окончателно ще се превърне в това, в което я искат Киро и Асен – малка фирма на политически брокери, които търгуват с каквото им падне.

Апропо, ситуацията поразително прилича с тази между Румен Радев и Корнелия Нинова преди изборите за втория мандат на Мунчо. Славната приватизаторка бе предупредена милион пъти, че заставайки зад пенсионирания шофьор на самолет, само усилва апетитите му да има един ден БСП. Този ден отдавна е настъпил, а Нинова не спира да вие срещу собствената си политическа глупост да създаде такъв човек.

Така ще вие и Кирил Петков при победа на Васил Терзиев в София.

Макар, че както чувам е осребрил тази мъка…

Най-четени