Connect with us

Нюзрум

Бивш министър: Драги български дебили, по вашата путинска логика САЩ трябва веднага да окупира Канада

Published

on

„По принцип бях решил да не се изказвам по темата, но то няма как… Та: вярно, САЩ също са империя и налагат своите интереси силово! Но не ги налагат пряко на съседите си! Защото чух аргументи от типа на „45% от украинците искат да са част от Русия…“ Мили приятели, само да ви осветля – 100% от мексиканците искат да са част от САЩ! Или „в Украйна дори президента им говори на руски“! Ами и в Канада президентът говори на английски!“, сподели бившият министър на икономиката Божидар Лукарски.

Той изрази позицията си в профила си във Фейсбук. Лукарски, който е и бивш лидер на СДС, от известно време живее зад граница, направи и сравнение за избора на страна от някои хора.

„Ако приложим дебилното българско мислене, би трябвало американската армия да окупира веднага Канада! Защото по вашата логика, мили ми дебили, имат пълно право – все пак континентът се нарича „Северна Америка“, не „Северна Канада“ (то не, че има Южна, де..)

Но в крайна сметка, дори и да приема всички аналогии за двете империи, въпросът опира до това, на чия страна на цивилизацията си: дали искаш децата ти да учат в американски или западноевропейски университет или магията на МГУ им дава по-велик шанс за реализация?!

Или дали, леейки сополиви сълзи на руската телевизия и пропагандата за „Зеленски – нацист“, (който, господа дебили даже не знаехте, че е евреин!), не си давате сметка, че избирате между дънково яке Levi’s/маратонки NIKE или ватенка/гумен ботуш!

Говоря за децата ви, вие сте, очевидно, неспасяем случай!“, завърши Лукарски.

Най-четени