Connect with us

Timeline

Волгин размаха пръст на ПП-ДБ: С огромен интерес гледам как си късат ризите

Published

on

С огромен интерес наблюдавам как депутати и министри от управляващата формация ПП-ДБ си късат ризите в защита на един филм. Защото били либерали, казват те, и затова защитавали правото да бъдат правени, разпространявани и гледани всякакви филми, включително и такива, посветени на гей-тематиката за деца.

Дали обаче въпросните депутати и министри от ПП-ДБ винаги защитават свободата? Отговорът на този въпрос, разбира се, е отрицателен, пише журналистът Петър Волгин във Фейсбук.

„Същите тези „либерали“, които сега се изживяват като стопроцентови свободолюбци, в други ситуации правят всичко възможно, за да задушат свободата на изразяване. Опитайте се да кажете нещо критично по повод политиките на Брюксел, на Държавния департамент или на Зеленски.

Моментално същите тези „свободомислещи“ ще заринат всички възможни институции с доноси срещу вас. Неслучайно ДБ вече са известни не толкова с истинското си име, колкото с името Доносническа България. Има нещо дълбоко абсурдно във факта, че класически доносници и цензори, които искат за заглушат всяко друго мнение, освен тяхното, се изживяват като защитници на „свободата на изразяване“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени