Connect with us

Fake Harvard

Бяс тресе Кирил Петков на съвещание: Арестувайте Бойко Борисов, подиграва се, пречи ми да управлявам държавата

Published

on

Тежката лавина от неблагополучия и гафове, която вече буквално затрупва Кирил Петков, го е докарала до пълна истерия.

Неуравновесеният и без това премиер вече думка по масата пред вътрешния министър Бойко Рашков и шефовете на службите и крещи: „Искам арести! Арести“.

Това твърди ПИК, позовавйки се на участници в уж конфиденциалната среща, на която шефът на изпълнителната власт се разпорежда пред службите какво да правят.

Петков крещял, че иска арести на хора от опозицията. Но не пропуснал да отбележи, че докато не арестуват бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, „Той няма да го остави да управлява“. Понеже Петков съзирал „провокации и и подигравки“ във всички изказвания и действия на бившите управляващи.

Само преди 2 седмици самият Петков си призна това пред медиите. Тогава той заяви пред присъдружната телевизия на управляващите „Евроком“: „Всяка седмица събирам и ДАНС, и Бойко Рашков и им казвам: Нямаме време. Трябва да действаме така, че да имаме реални арести. Хората искат реални арести. Работи се. Надявам се в скоро време да имаме сериозни арести. И по линия на Булгаргаз, и по всякакви други линии. По линия на магистралите Рашков работи много сериозно. Той може да има данни, но за да има арест, трябва да има прокурор, с когото да работи“.

Така обсебеният от маниите на Хитлер, Сталин и Берия роден премиер да арестува хора хвърли топката в градината на главния прокурор Иван Гешев, с когото иска да оправдае липсата на арести.

Петков обаче пропуска да отбележи, че, за да има арести, не стига само прокурорът, а и реално извършени престъпления. Очевидно му предстои да разбере това на собствения си гръб.

Преди съставянето на първото служебно правителство на Румен Радев през миналата година, за вътрешен министър се знаеше, че ще бъде назначен този, който се съгласи да щракне белезниците на Борисов. Съгласен очевидно се е намерил (б.а. Бойко Рашков), но явно безуспешно и трагикомично продължава да се търси причината, заради която да го направи.

Кирил Петков и шефката на кабинета му Лена Бориславова дори занесоха смехотворен списък с престъпници на Иван Гешев, в който фигурираше и името на Бойко Борисов. Оказа се обаче, че те са събирали имената от Гугъл, както обясни самата Лена Бориславова, с което си спечели прозвището Гуглена.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени