Connect with us

Нюзрум

Скандалът става огромен! Жената на Румен Радев направи на нищо Светльо Индиеца от bTV

Published

on

Съпругата на президента Десислава Радева  коментира скандала, избухнал в профила на бившата пиарка на БСП  и настоящ на енергийното министерство Бояна Бозаджиева .

Във фейсбук Бозаджиева коментира участието в „120 минути“  на бившият енергиен министър Александър Николов. 

„Спрях да броя гостуванията на бившия министър на енергетиката в 120 минути за последните 7 месеца, но повярвайте ми, прави впечатление. В същото време, за 7 месеца, това е единственото публицистично предаване в ефира на бТВ, което нито веднъж не поиска да чуе позицията на настоящото ръководство на министерството. Нито веднъж. Седем месеца. Пиша това, защото и аз, както предполагам и много други, се прехласвах по онези думи на водещия в началото на предаването, които звучат като правилната позиция, която липсва в обществото ни. Когато обаче емоционалните ти думи не са подкрепени с базисни журналистически стандарти, те не са позиция, те са просто есе, пише Бозаджиева във фейсбук.     

Под поста на Бозаджиева с коментар се включва и журналистът  Явор Дачков, който определя участието на ексминитъра в 120 минути като платена публикация.

Advertisement

Дачков добавя, че Светослав Иванов е добър журналист.

Под публикацията се появява и отговор от първата дама, която добавя „Дали? Или самопретенция за добър?! “ Зрителско мнение, добавя още тя.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени