Connect with us

Fake Harvard

Тя довърши Киро, Асен и Лорер: Алчни, некомпетентни, карат без книжка през просото

Published

on

„Александър Николов, бивш министър на енергетиката от кабинета „Петков“, и още няколко лица, ще трябва да поемат отговорност за несъответните на икономическата логика и законовите изисквания решения в енергийния сектор. Най-после“. Това пише във фейсбук профила си Калина Андролова.

Постът й в социалната мрежа продължава така:

„Това безобразие в държавата трябва да приключи. Независимо от крясъците, които ще се понесат от кликата ПП и ДБ. Не става дума за предизборни движения, става дума, че някой трябва да понесе отговорност за безобразията на държавна безстопанственост, за решенията, взети на „алангро“, за шокиращата некомпетентност в управлението и пр.

Едва не паднахме от скалата. На ръба бяхме и се изрониха камъчетата изпод обувките ни… Някаква алчна и некомпетентна инфантилна група се беше качила на автомобила без шофьорска книжка и караше през просото.

Advertisement

Не знам дали си давате сметка, че имахме невероятния късмет този чудовищен експеримент да приключи за шест-седем месеца. Ако беше продължил четири години, от държавата щяха да останат само оглозгани кости и заводът за батерии на Кирил и Асен…“.

Най-четени