Connect with us

Гербери

ГЕРБ в атака: Гелосаният министър на Кирил Петков е прост австралопитек, болен при това

Published

on

Самовлюбеният министър Радостин Василев продължи да избива комплекси на гърба на българските жени. След като нагруби Илиана Раева, днес в тв-гостуване Руди Гела говори простотии и по адрес на депутатката от ГЕРБ Дани Каназирева.

Това провокира нейният колега Тома Биков да отговори повече от остро на самозабравилия се софийски дришльо, станал по някаква случайност министър:

Министър, който сипе публично обиди срещу депутатки от опозицията е симптом на заболяване на управлението. А заболяването е повърхностност, простотия и арогантност на случайно попаднал на висока позиция човек. Ако Кирил Петков вярва, че неговото управление не трябва да бъде с образ на простоват и гелосан австралопитек, най-малкото трябва да се извини от името на спортния си министър на Дани Каназирева и Николина Ангелкова. Защото министър Руди Гела се извинява само след като получи обаждане от собствениците си. А в случая не сме сигурни дали те ще му се обадят. С участието си в бТВ Руди не навреди на опозицията, а на управляващите. И ако те не го разбират означава, че не знаят къде се намират. 

Най-четени