Connect with us

Timeline

Той разкри най-голямата тайна в посолството на САЩ! И изригна: Херо и Прокопиев се осраха!

Published

on

Знаете ли коя ще е най-пазената тайна на Американското посолство, след тръгването на Херо Мустафа? Ще е колко български министи, зам министри и висши политици, са привиквани в посолството.

Само в периода, когато консулска служба НЕ работи заради короната и те нямат друга работа там, някои твърдят, че посещенията са над 200. Над 200! Е какво правят тайно в посолството, след като не са там за виза?! Аха, ясно. На инструктаж.

Истината е, че Херо Мустафа е провал на няколко нива. Най-слабият дипломат и агент стъпвал някога в България. Не го казвам аз, казва го САЩ.

Херо сглоби победата на Радев, не аз, а държавния департамент казва, че това е провал. И аз го казвах, но по-важно е какво мисли найната си държава.

После САЩ искаха да помогнем на Украйна. Не го казвам аз, САЩ казват, че сме на последните места сред помагащите. На последните 2-3 места сме, абсолютен провал от тяхна гледна точка.

После трябваше да клекнем за Македония. Много важно за САЩ, взето на лично управление от Херо. Резултата е грандиозен провал. Натисна ни, клекнахме принудени, сега и безпристрасните българи мразят САЩ. Одобрението към САЩ е в най-ниската си точка за целия период на прехода плюс последните 10 години от комунизма. Факт. Това е релният резултат от работата на Херо Мустафа, никога българите не са били толкова настроени срещу САЩ, а в Македония ни бият. Благодарим ти Херо.

Спомняте ли си “Ще изпратим в космоса един македонец, един българин и една жена”?! Това може да се роди единствено в главата на американец, все едно е подписано. В този контекст, благодарим ти Херо и за Слави в управлението.

Корил Петков получава някаква “бележка”, че не е канадски гражданин на третия месец, след като процедурата е шест. Благодарим ти Херо Мустафа, без теб нямаше да се случи.

Примерите за абсолютния провал на Херо и пряката и намеса са безброй. Всичките, абсолютен провал.

И като агент се провали. За първи посланик на САЩ прие гледната точка на агент, като държавна политика. Прокопиев е релния посланик, а посланика му е секретарка. Без извинение, но е точно така. Агентурата взе превес над дипломата. А когато един агент се разпорежда с посланика и го използва в собствен користен интерес, ами по-голяма издънка за агент на ЦРУ няма.

Херо сглобява кабинета на Радев, Прокопиев получава министри.

Херо ни притиска за Македония, Прокопиев получава соларен парк.

Херо казва “има корупция”, Прокопиев получава цял сектор от икономиката, сектора ВЕИ. Целият. Ето това е пример за малка групичка, която се облагодетелства финансово чрез корупция, по-добър пример няма.

Мога да продъжа да изреждам провалите на Херо Мустафа. Тя се провали във всичко и е лесно, във всичко сгреши.

Истината е, че Херо Мустафа не трябва да се слуша за нищо. А Прокопиев има основание за едно. Да си поиска нова секретарка от САЩ, че с тази имаше всичко на тепсия и пак се осраха. Осраха се грандиозно и двамата.

Агентурата взе властта, посолството е обслужващ персонал. Когато това се допусне свършва една политическа кариера, не започва.

Иди се Херо, просто си иди и не се връщай. Тук нямаш приятели. И когато изтрезнееш и започнеш с анализа “кое провали политическата ми кариера?”, отговорът е един и пределно ясен. Казва се Иво Прокопиев.

От профила във фейсбук на Борис Марков, бивш лидер на СДС

Най-четени