Connect with us

Fake Harvard

Баси! Тази сутрин Киро и Радев са наводнили ТВ със свои хора да храчат по ГЕРБ и БСП

Published

on

Обединение между ГЕРБ и БСП е желано, има много ентусиазъм, но няма да даде резултат. Това мнение изрази политологът Любомир Стефанов в ефира на Нова телевизия попитани неизбежно ли е да има коалиция между ГЕРБ, БСП и ДПС след следващите избори.

„ГЕРБ и БСП открай време са опоненти и сега тези идеологически опоненти са на път да се прегърнат. Това не е добре, тъй като когато идеологическите различи се тушират, не е ясно кой за какво се бори и така най-лесно се краде“, смята политологът Иво Инджов.

По думите му, ако ПП, ДБ и други по-малки партии се обединят, картината ще е друга. „Напълно възможно е да има и повторение на сегашната ситуация“, смята той.

„От много време се говори, че трите партии на статуквото трябва да се обединят. Това ще е по-добре отколкото сме в момента. Нямат никаква нужда от смокинов лист“, заяви от своя страна Нидал Алгафари.

„ДПС винаги са готови да управляват, само някой трябва да ги покани да консумират властта днеска и нощеска”, добави Сфатенов относно смокиновия лист.

Икономистът Кузман Илиев смята, че за ГЕРБ и БСП няма значение дали ще направят коалиция. „Това е единствения шанс на Борисов и компания. Но това е и риск за ГЕРБ да играе в БСП“, смята той.

„ПП и ДБ искат всичко с хоризонт София – вотът в столицата ще реши всичко. Те се готвят да ударят ГЕРБ. ПП и ДБ са в много силна протестна ситуация”, смята Илиев.

„Ще има опити за спечелване на София, ще се опитат всички да се обединят срещу ГЕРБ – това го правят всеки път и всеки път губят”, смята Алгафари.

Най-четени