Connect with us

Timeline

ГНЯВ: Украинците си надплатиха всеки куршум, заради веригите от посредници на „мекотелите” от ПП

Published

on

От профила във Фейсбук на Делян Добрев, депутат от ГЕРБ

Чета приповдигнати статуси във Фейсбук как Киро и Асен тайно помагали на Украйна, а те свенливо и одобрително клатят глава.

В интерес на истината:

1. Заводите за оръжие и боеприпаси са частни, търговците са частни, печалбите са големи… Оборотът на индустрията нарастна от 1 милиард лева през 2021 година до 6 милиарда лева през 2022 година, а украинците си платиха като „попове“ за всеки „куршум“. Нещо повече, платиха и надплатиха, защото заради „мекотелите“ от ПП се наложи да ги купуват през цяла верига от посредници, всеки, от които работи за комисионна/печалба. А може би комисионните са били в основата на тази привидна безхарактерност?! А до къде ли са стигали тези комисионни?!

2. Кирил и Асен можеше да дарят оръжие на Украйна, но не го направиха в своя мандат! И да не се оправдават с Нинова, защото по тази тема имаха нашата пълна подкрепа.

3. ГЕРБ внесе 2 проекта на решения на НС за безвъзмездна помощ за Украйна в мандата на ПП, които бяха отхвърлени. (Такова решение, по предложение отново на ГЕРБ, бе взето от 48-мото НС).

4. И не на последно място, най-срамното действие на Народното събрание, поне откакто аз съм в политиката, е отказът на „промяната“ да изслушат дошлия „на крака“ от Украйна външен министър Кулеба.

Представяте ли си?! Външен министър на държава в беда, нападната вероломно от един луд диктатор, дойде в България до вратата на родното Народно събрание. И „помагачите“ от промяната гласуваха да не го допуснат в Пленарна зала и го отпратиха да си ходи!!!

Срам ме е от вас Кирил и Асен. Всички трябва да ни е срам!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени