Connect with us

Timeline

Чорап, чиито първи брак е бил толкова успешен, че за втория трябвало да взема жената на Гогата Свиленски

Published

on

Голям хейт за новото таксуване в Градския транспорт на София и новата лента за Ботев.

Ще рече човек, че дотук все сте гледали читави филми от Максо Генчев или пък че въобще се славим с каквато и да е кинематография, че това да е позорно петно.

Или пък че всички си дупчим билети в трамвая, или пък че защото борисбоневците в СОС са решили, че всеки пенсионер трябва да бъде наказан като собственик на велосипед без велоалея до дома си.

България е бедна страна, ако не гледаме клипчетата на Кирил за това как сме разбогатели от движенията на Спецов върху Василев.

Филмът за Ботев е с бюджет колкото похарчиха ДБ на последните избори за билбордове в източната част на София.

Градският транспорт няма да мине на печалба дори кмета на Слатина да се омъжи за бъдещия кмет, който и да е той. Плащайте си двойния билет и мълчете.

Междувременно ни управлява чорап, чиито първи брак е бил толкова успешен, че се е наложило за втория да взема жената на Гогата Свиленски.

Разбирате ли, това е като да се сърдим на Валери Божинов, че не е Айнщайн.

Помислете вие какво бихте направили, ако ви дадат да снимате филм за национален герой, а ако не ми вярвате – посетете някой от паметниците на Васил Левски из страната. дотук не съм видял дори един, който дори съвсем леко да има пропорции и внушение – главата край Буново, охтиката в Карлово, топузището в Ловеч…

И сега си представете, че някой ден в Президентството може да стоят портретите на Настимир, Маяма и Румен Овчаров.

От профила във фейсбук на Виктор Димчев

Най-четени