Connect with us

Спор(Т)но

Нов шок във футбола: Джанлука Виали е в тежко състояние, роднините му се прощават с него в болница

Published

on

Нова тежка новина за любителите на футбола в Италия. След като преди няколко дни почина легендарния сръбски защитник Синиша Михайлович, който бе погребан вчера, днес идват нови лоши новини от Италия.

Друг бивш играч на Сампдория – Джанлука Виали, е в много тежко състояние, пише „Гадзета дело спорт“. Бившият нападател на Ювентус и Италия се бори от години с рак на панкреаса. Преди няколко дни Виали обяви, че се оттегля временно от поста шеф на делегацията на националния отбор на Италия.

Виали се бори с проблема вече пет години. Първоначално лечението вървеше добре и той се завърна към работата и бе част от тима на Манчини, който спечели Евро 2020. Сега обаче състоянието му е тежко.

Според „Гадзета дело спорт“ близките му се събират при него в болницата. Доказателството за това е пътуването на майка му – 87 годишната Мария Тереза, която отпътува от родното място на Виали – Кремона за Англия, където Виали живее от години.

Виали е роден на 9 юли 1964 г. в Кремона. Първият му отбор е Кремонезе, играе още за Сампдория, където печели титлата заедно с Роберто Манчини, Ювентус и Челси, където е също и играещ треньор.

Continue Reading
Advertisement

Най-четени