Connect with us

Timeline

Нека оплюването на проф. Габровски започне сега! Сектата на Петков и Бойкикиев е на ход

Published

on

И започна оплюването на проф. Габровски. Най-активни са от сектата на градския планктон, основно от подразделенията на видния „антикомунист“ от комунистически род Бойкикев и от групите на съвременната болшевишка партия на Петков и Василев.

Който и да беше предложен, ще бъде тричан от хрантутниците покрай бастионите на лъжата от Капитал и Дневник. Прошка няма. Не очаквайте милост от тези.

Добра или лоша, кандидатурата е интересна и си струва да й се даде шанс за някакви разговори за подкрепа. Чудно ми е вторият и третият какво ще предложат.

Аз имам своите резерви дали проф. Габровски ще понесе целия товар на огромната политическа отговорност, но все пак това, че се е съгласил и отиде да получи мандата, е едно добро начало. Аз имам своите опасения, че един тясно профилиран специалист ще се справи с държавните батаци, но е възможно и да бъда опроверган (дано!).

Ние се намираме в класическа политическа криза, своеобразен тупик, така че и малкото вече е много. Аз не очаквам постигане на консенсус, такъв очевидно в момента за съставяне на кабинет няма, но за Бога, поне си мерете приказките и си преглътнете малко ината! И вас ще ви гледаме скоро какви ще ги предлагате!

От профила във фейсбук на Карлос Контрера, ВМРО

Най-четени