Connect with us

Бай Ганьо

Татяна Дончева на ДеБъ се занимава с вибратора на Десислава Атанасова, бори тишината в спанята си

Published

on

„Десислава Атанасова с тая коса и тоя тембър… да не си е сложила грешните батерии на вибратора?“, пише посред нощ в петък журналистката Капка Тодорова, кореспондент на БНР и „Клуб З“ в Берлин.

Фейсбук приятелите и последователи на Тодорова се забавляват с разсъжденията ѝ и си обсъждат размери и волтажи във връзка с участието на лидера на ПГ на ГЕРБ в БТВ вчера следобяд, пише tribune.

„Кошмар. Като на повечко волтове е, ама и такива невероятни глупотевини ръси… Обемчето тоя път е излязло от граници. И истерийката“, продължава да споделя наблюдения в коментарите Тодорова.

„Важното е, че твоите са изправни“, отговаря жена под поста, на което Тодорова потвърждава: „Да, препоръчвам на всички лели ГЕРБ“.

Advertisement

Разбира се, не всички успяват да преглътнат немския хумор на кореспондентката на БНР.

„Интересно, ако подобен пост бях написал аз примерно за Надежда Йорданова. Убеден съм че поне от няколко страни, щяха да ме обвинят в сексизъм… щом са нашите, може а, лицемери такива“, пита мъж.

„Сексизъм ли е вибраторът? Брейййй“, не се съгласява Капка Тодорова.

„Мда, споменаването му в тази връзка с цел да унижи жена“, обяснява съображенията си господинът.

Адвокат Мария Шварц – подобно на Тодорова – също българка и немска възпитаничка, живееща в чужбина, споделя публикацията с унищожителен коментар.

Advertisement

„Умна и красива. Да има късмет някой да каже, че е вулгарна пр@ стакес@. Прочела е поне два камиона книги. Все класика“, коментира тя.

Самата Тодорова живее в Берлин, откъдето се включва като кореспондент за различни родни медии. Веднъж на няколко дни например има различни материали за събития от Германия, които иначе националното радио трябва да отразява от международния обмен.

Освен журналист, Тодорова е един от популярните Фейсбук инфлуенсъри и симпатизанти на „Демократична България“. Тя е и автор на две книги с фейлетони, подписани с псевдонима Лола Монтескьо – „Секс, мусака и революции“ и „Мейк Бългерия грейт агейн“.

Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени