Connect with us

Демос

Голяма драма за Рачков и алчните му господари братя Халваджиян! На пролет си отиват

Published

on

В NOVA дълго мислеха, че „с Рачков всичко е възможно”, включително да пуснат негледаемо предаване в праймтайма и с него да убият конкуренцията само защото водещ е любимият комик на българите.

Оказва се обаче, че са сгрешили. Новото шоу „С Рачков всичко е възможно” се оказа пълен провал за ужас и на алчните братя Халваджиян. Животът му ще бъде кратък, а през пролетния тв сезон то най-вероятно вече няма да се снима.

Творци и продуценти в NOVA поне от месец си блъскат главите в търсене на ново предаване, с което да заменят „С Рачков всичко е възможно”.

Шоуто, което тръгна през септември, след време вероятно ще бъде давано като пример за най-отблъскващата халтура, която някога се е появявала в родния ефир.

Вярно, че „Дъ шоуто” на Любо Нейков, което bTV излъчи преди няколко месеца, а после тихомълком потъна в небитието, беше достатъчно бездарно, за да може да се конкурира с предаването на талантливия Митко.

Но в него поне имаше някакви опити за творчески търсения, докато в NOVA всичко е по лиценз. Не е ясно колко е платено за правата над френския формат, но е сигурно, че парите са отишли на вятъра.

Най-четени