Connect with us

Нюзрум

Голям скандал между Мика Зайкова и Димитър Рачков

Published

on

„Нямам спомен да съм канена в предаване на Димитър Рачков и да не съм се явила.“ Това обяви пред „България днес“ икономистът Мика Зайкова.

Тя направи този коментар по повод новината, че дългогодишната експертка в социалното министерство била „вързала тенекия“ на популярния тв водещ и дори не му се извинила, че в уречения ден и час липсва в тв студиото.

„Кога може да е било това? Сигурно отдавна, преди две-три години“, недоумява Зайкова. Тя каза още, че „изобщо не е в нейния стил“ да върши такива неща.

„Първо, едва ли съм много подходяща за тематиката на шоуто на Рачков. Но е абсолютно невъзможно да е съглася да участвам и след това да не предупредя, ако по някаква причина съм възпрепятствана. И то да го направя не в последния момент“, категорична е най-възрастната народна представителка в новата история на България. Мика Зайкова възнамерява в личен разговор с шоумена да разбере откъде тръгва тази невярна според нея информация. Зайкова благодари, че е била предупредена за случая, тъй като „е вече човек на години и такива твърдения се отразяват на здравето ѝ“.

Advertisement

„Винаги съм била коректна с всички медии. А и толкова често са ме канили, едва ли щяха да го правят, ако създавах подобни проблеми“, подчерта ексслужителката на КТ „Подкрепа“.

Мика Зайкова допълни, че няма намерение да съди тиражиралите този слух, но държи да не се спекулира с доброто ѝ име и репутацията ѝ на човек, който цени и спазва стриктно точността в професионалните и личните отношения.

Димитър Рачков също изложи своята версия.

„Няма проблем, всичко е точно“, гласеше неговият коментар. Топкомикът обаче нито отрече, нито призна сърдит ли е наистина на бившата депутатка на Слави, че не се извинила, както се твърди, за неявяването си в негово предаване.

„Аз много обичам и уважавам Мика Зайкова! Ще се разберем помежду си“, сподели още Рачков. По думите му „у нас се публикуват неща, които в 99 процента на са верни.“ От уклончивите му отговори обаче не се разбира достоверна ли е информацията за „вързаната тенекия“, или става въпрос за художествена измислица.

Advertisement

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени