Connect with us

Нюзрум

Бяс тресе Нинова! Сайтът на БСП излезе с материал: Оставете Румен Радев на мира!

Published

on

Конфликтът с президента Румен Радев не носи никаква полза на партията. Това заяви председателят на БСП – София, Иван Таков пред социалисти във „Връбница“, удряйки по този начин по Корнелия Нинова, която е главен воюващ с президента. Таков беше гост на разширено заседание на местния Районен съвет, на който присъства и предишният лидер на столичните социалисти Калоян Паргов, членуващ в тази организация, съобщиха от БСП в София.

„Много е важно да вървим обединени към всяко предизвикателство, което се изправя пред БСП, каза Иван Таков. – Почти сигурно до края на годината ще се наложи да проведем предсрочни парламентарни избори. От гледна точка на Градската организация на БСП в София това не е благоприятно развитие на нещата, тъй като измества фокуса ни. Но положението е такова, каквото е. И ние ще вложим всички усилия, за да се справим“.

Председателят на БСП – София коментира и проведеното в неделя петчасово заседание на Националния съвет. „За огромно мое учудване основна тема на дебата станаха отношенията на БСП с президента Румен Радев, каза той. – Конфликтът с държавния глава не ни носи никаква полза. Нещо повече – критиките срещу него ни вредят“.

Най-четени