Connect with us

Нюзрум

Татяна Дончева не сдържа злобата си към Кирил Петков: Няма хора, невъзможно е да стигне до успех

Published

on

Татяна Дончева, която народът не пожела повече да му досажда от парламентарната трибуна, продължава да го прави от тв-ефира. Този път адвокатката не сдържа злобата си към новия политически проект на харвардските аферисти, който на практика я изхвърли извън народното събрание.

„Аз съдя Тошко Йорданов. Те могат да си търсят под вола теле и стадо телета, но фактите не могат да се променят. Аз не съм предлагала пари. Аз съм отишла, за да им давам съвети“, твърди Дончева.

„Слави Трифонов и компания не желаеха да има правителство. Защо смятаха, че това ще е в тяхна полза. Те правеха всичко възможно, за да провалят всякакви преговори. Поставяха условия, които нямаха нищо общо с живия живот. Те са приключили, няма какво да покажат в новото правителство. Създадено е правителство от 4 партии, които искат поне за няколко месеца да премахнат модела на управление на ГЕРБ. Тези три седмици показват, че има много сериозен кадрови дефицит. Така не е възможно да се стигне до успех“, каза лидерът на „Движение 21“.

Дончева предупреди, че изявленията на Слави Трифонов по темата „Северна Македония“ ще доведат до още проблеми.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Най-четени