Connect with us

Timeline

Няма да повярвате кой зове: Киро в затвора, Борисов пак на власт, за да сложи каишка на Радев!

Published

on

Отчаяната опорка в мисирските медии е следната: „Киро Простото да стоял, защото иначе идвали ГЕРБ или Възраждане“. Власт, която разчита на подобна защитна теза е фалирала и изпразнена от съдържание. При това, забележете, само за някакви си 5-6 месеца.

Последният бастион на апологетите на властта е къса и плитка траншея, от която стърчи творческото им безсилие и неможачество. Няма спасителен довод ЗАЩО #Простото трябва да ни забавлява с тъпотията си и да ни вреди със слагачеството си към задкулисието във властта още и за седмица.

Истината е проста. Всичко друго, което и да дойде, ще е по-добро от Простото и пасмината му. Най-малко, защото няма да е на къса каишка на чужди господари, които хич не ги е грижа за нашия народ, а защитават своите си интереси, които нямат нищо общо с добруването на България.

Пред прага на Световна война, глад, рецесия и големи революционни промени в ЕС Киро Простото и трупата му разбойници са ни воденичен камък на шията. Колкото по-бързо го свалим от врата си, толкова по-голям е шансът ни да се спасим. „

Лично аз нямам нищо против Гешев да го арестува и да минем през ново участие на ГЕРБ във властта, защото от „нови алтернативи“ ще умрем от глад, а на жените ни ще им пораснат мустаци като на Лена и Линда.

И да не забравяме най-важното. Радев оплеска всичко със своята некомпетентност и желание за мъст и власт в добавка със своята трагично-комична кадрова политика. Затова трябва да му върнем малко Борисов, за да му тури спирачка на егото и да му разтури смешната властова колиба.

Протестите и изборите са неизбежни рано или още по-рано. Опичайте си акъла този път!

От профила във Фейсбук на Николай Бареков

Най-четени