Connect with us

Fake Harvard

ДПС довърши Киро и Асен: Загубеняци, дошли на власт с престъпление, сега готвят фашистки терор

Published

on

Едни хора, които са се загубили някъде из света, дойдоха на власт, газейки Конституцията, и сега си позволяват да пишат фашистки закони.

Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ от площада във варненското село Медовец. С традиционен възпоменателен митинг-събор ДПС отбеляза 33 години от Майските събития и почете паметта на героите на демокрацията, станали свидни жертви по време на насилствената асимилация в т.нар. „възродителен процес”. Събитието бе в памет на мюсюлманите Назифе Мустафа и Шакир Мехмед, които загубиха живота си по време на мирните протести през 1989 година.

Нося ви поздрави от един специален човек за нас, за България и за Балканите – нашия почетен председател д-р Ахмед Доган, започна словото си Мустафа Карадайъ.

Нафизе и Шакир отдадоха живота си за свободата и демокрацията в България. Затова нашето поколение има дълг да пази демокрацията в България, заяви Карадайъ. Той припомни, че през 2021 г. в България три пъти имаше парламентарни избори, които са инструмент на демокрацията. Но точно тогава се видя, че за управляващите демокрация няма. Защото полицията, която е длъжна да брани закона, бе превърната в милиция, която репресира хората, за да произвежда изборен резултат, за да дойдат на власт тези, който не могат да дефинират понятията държава, държавност, свобода. И които си позволяват да предлагат фашистки закони, продължи Карадайъ.

„Затова от Медовец заявяваме: Ние ще браним целостта на България, ние ще бъдем гаранти за стабилността и сигурността на нашата страна. Ние ще бъдем на нашия пост и ще пазим свободата и демокрацията в България. Няма позволим на едни случайни минувачи в политиката да си мислят, че могат да газят Конституцията и законите на страната и да правят фашистки закони за саморазправа с опонентите си и дори с партньорите си“, категоричен бе Карадайъ.

Лидерът на ДПС припомни, че преди 32 години д-р Ахмед Доган посочи правилния път за развитие на България. Каза НЕ на реваншизма, ДА на демокрацията и заедността. Така страната ни стана известна със уникалния си български етнически модел, подчерта Карадайъ и посочи, че на Балканите е познат и друг етнически модел – югославският. Затова ние се гордеем, че сме избрали правилния път и ще вървим по него, подчерта лидерът на ДПС.

Най-четени