Connect with us

Fake Harvard

Ще кове ли ковчези Хаджигенов и за тази власт: Петков и кабинетът му са група некадърни ентусиасти!

Published

on

Група ентусиасти, абсолютно неподготвени, некадърни да реализират каквото и да било  – така Николай Хаджигенов нарече правителството на Кирил Петков в коментар за 100-те дни на кабинета за Би Ти Ви. Гол ентусиазъм, повтори той.

За 100 дни видяхме заводи да никнат като гъби, правим електромобили, няколко тунела ще направим под Стара планина и няколко моста, хората се избиват за самолетни билети до Скопие, а във външната политика – успяхме да сме единствената държава в ЕС, която шикалкави грозно, иронизира пък политическият пиар Нидал Алгафари.

„Промяната“ промени това, че ГЕРБ и ДПС върлуват и буквално управляват в 47-ото Народно събрание, смята адвокат Хаджигенов.

БСП са странен отломък от Студената война, влязоха във властта с идеята да нахранят гладни социалисти, тя не е левица, а гнил социализъм и дърпа коалицията назад, заяви още Хаджигенов.

Доц. Милен Любенов предложи по-елегантен начин за изгонването на посланик Митрофанова – да извика за консултации нашия посланик в Москва за неопределен срок, вероятно и те ще предприемат реципрочна мярка. Така се процедира с посланика ни в Турция и тогава техния дипломат Гюкче бе сменен, напомни доцентът.

Липсва координация и това е същественият проблем, коалиционният съвет трябва да действа, категоричен бе в оценката си той.

Липсата на промяната в правосъдието видя като проблем Хаджигенов. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени