Connect with us

Гербери

Красива депутатка на Бойко притесни България! Наистина ли това ни чака, ако некадърника Киро остане премиер!?

Published

on

„Управляващите или по-скоро министър-председателят и приближените му реално си играят на държава и пуснаха страната ни с бясна скорост по нанадолнището.“ Това мнение изрази пред БНР Дани Каназирева от ГЕРБ.
„Наблюдаваме едно крайно незряло, крайно хаотично управление“, каза още Каназирева.

В коментар на последните социологически данни на Изследователски център „Тренд“ и действията по неотложност, с които бяха мотивирани арестите, Дани Каназирева каза, че доверието в управляващите според нея главоломно спада, дори с повече от отчетеното от социолозите.

„Ерозията в доверието и подкрепата е много по-голяма. Защото реално това не беше промяна. (…) Никой от тези хора не са целели каквато и да е реформа.“

Такова управление е много по-опасно за страната, отколкото нови избори, категорична е Дани Каназирева.

По думите й, „за да се прикрие слабото управление, явно се търсят пиар акции, с които да се осигури зрелище на хората и да се заметат проблемите, които са на дневен ред в страната ни“.

България беше поставена в безпрецедентна ситуация, в която действащ министър-председател поръчва ареста на лидера на най-голямата опозиционна партия, смята тя.

Беше замесена Европейската прокуратура, беше замесено по грозен начин идването на г-жа Кьовеши в България, посочи още Каназирева.

Според нея случилото се с арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова е „псевдоакция“ и „милиционерщина, която ни връща в мракобесни времена“.

И допълни, че е налице „злоупотреба с власт и панически акт на слабост, безпомощност“, с цел да се отклони общественото внимание от кризите във всяка сфера на обществения живот.

Тя заяви, че историята е абсурдна и министър-председателят няма как да има качество на свидетел.

„Безумие е да коментира медийни публикации и в това си качество да дава показания, които да водят до установяване на обективната истина.“

Има и пълна липса на компетентност на разследващите полицаи, допълни Дани Каназирева.

В тази ситуация Европейската прокуратура няма компетентност да разследва състава от престъпления, който беше цитиран от разследващите полицаи и МВР, уточни Дани Каназирева. И изтъкна, че имаме нестабилна коалиция с непреодолими геополитически различия.

„Всъщност сбор от парадокси, които се крепят на жаждата си за политическа власт.“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени