Connect with us

Нюзрум

Навръх Игнажден: Денков аха да седне на стола и в залата влязоха…

Published

on

На днешния Игнажден началото на правителственото заседание бе белязано от коледарчета от Лозен, които пяха песни за Рождество Христово.

„Народът ни вярва, че какъвто човек влезе в дома ти, такава ще бъде следващата година“, заяви премиерът Денков.

„Оптимизмът ми за новата година не се основава само на народните поверия, а и на трезвите проучвания на социолозите. Три изследвания на общественото мнения през последната седмица показаха, че българите гледат все по-уверено напред. За пръв път от много години 2/3 от хората се чувстват щастливи, а повечето от половината вярват, че новата година ще е по-добра за тях“, коментира министър-председателя.

По думите на министър-председателя, това управление има смисъл само ако хората усещат промяната и грижата за тях, предава „Трибюн“.

„Последните дни промените в Конституцията, бюджетът, политиките, свързани с добрите знаци за Шенген, показват, се усилията ни постепенно водят до успех, а хората усещат грижата за тях“, изтъкна той.

„Идва Рождество Христово. Нека да го посрещнем, доволни от усилията, които ни обединяват, и по-смирени пред различията, и с вяра, че успехите идват, когато посрещаме предизвикателствата заедно“, заключи премиерът.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени