Connect with us

Нюзрум

Костадин нападна Нинова: За пореден път излъга и получи ласкави комплименти от ДеБъ

Published

on

„Предложенията на „Възраждане“ за промяна в Конституцията не са допуснати до дебат и разглеждане от Комисията по конституционни въпроси, днес са в доклада на Народното събрание, но няма да бъдат разгледани. Днес опозицията напусна залата, защото не иска да бъде съучастник на беззаконието, с което ще се променя основния закон на държавата – Конституцията. В залата, обаче остана БСП, чиито Председател от Парламентарната трибуна излъга, в свое оправдание, че „Възраждане“ са внесли предложения, които няма да защитят“.

Това се казва в позиция на партията, разпространена до медиите.

„От същата трибуна, Корнелия Нинова получи ласкави комплименти от Христо Иванов за решението си да остане, за да подкрепи сглобката, с което ясно показва, че действа, заедно с тях и е фалшива опозиция. Предложенията на „Възраждане“ за промяна в Конституцията не са допуснати до дебат и разглеждане от Комисията по конституционни въпроси, днес са в доклада на Народното събрание, но няма да бъдат разгледани“, пишат още те.

„Председателят на БСП, отново излъга от Парламентарната трибуна, така както от години лъже избирателите си. Време, през което се прегръща и управлява с всички политически сили от целия политически спектър. В първото правителство на Кирил Петков, като явен политически партньор, а сега като скрита част от сглобката. Избирателите на БСП не заслужават да бъдат заблуждавани така безцеремонно“, гласи още позицията.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени