Connect with us

Импийчмънт

Помните ли красивата бивша на Радев? Пак е сама

Published

on

Първата съпруга на президента Румен Радев отново е без мъж до себе си. Банковата служителка Гинка в последно време се е отдала на купони и забавления в голяма женска компания. Заедно с приятелките си тя пътува из България, а преди дни е била на почивка в Еленския Балкан, където с дружките ѝ купонясвали три дни, видя „Ретро“. На снимките от вечеринките им се вижда, че бившата жена на Радев е в отлично настроение и продължава да изглежда все така добре, макар публичните ѝ появи напоследък да са същинска рядкост.

От известно време насам банкерката от Пловдив, която този януари навърши 47 години, е пестелива на подробности около личния си живот. С президента Радев са разведени още от 2014 г. В първите няколко лета след развода им тя ходеше на почивки единствено в женска компания. Приятелките ѝ от ученическите години я утешаваха след разлъката, докато си стъпи на краката. После Гинка имаше авантюра със свой колега икономист, с когото работеха заедно в банката, в която тя продължава да трупа стаж и до ден днешен. Джентълменът Иван редовно извеждаше бившата на президента на обеди в ресторанти и на разходки, изпращаше я до дома ѝ, но изведнъж двамата престанаха да дружат. След него Кесякова бе паднала в плен на по-млад от нея мъж, с когото пък бяха засичани да се държат за ръце на пъпа на София и да ходят на театър. И в негово лице обаче банкерката не открила сериозен партньор, с когото да заживее под един покрив.

След раздялата с Румен Радев бившата му съпруга остана да обитава някогашното им семейно жилище в кв. „Редута“ заедно с двете им деца Дарина и Георги. Дъщеря им, която е студентка в четвърти курс в НАТФИЗ, все още споделя един покрив с майка си. Брат ѝ Георги обаче от края на миналата година е новодомец. Бившата млада футболна надежда обитава апартамент с площ 80 квадрата в близост до този на майка си.

Децата им са вече самостоятелни, а многото свободно време първата съпруга на държавния глава запълва със забавления по женски и със спорт. Тя е запалена по планинските преходи, като с всяка следваща година си поставя все по-високи цели и покорява някои от най-трудните маршрути у нас. През есента на 2022 г. изкачи дори Планината на боговете – гръцкия Олимп.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени