Connect with us

Timeline

Питат Слави за Тошко: Докога ще допускаш да бърка парламента с вечерта на сценаристите?!

Published

on

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Тошко Йорданов се обърна от парламентарната трибуна към депутатите от ППДБ с презрение, защото вчера снимаха с телефоните си мелето в залата между депутатите от ДПС и “Възраждане”. Да, тъпа инфантилна реакция на уж зрели хора.

Тошко Йорданов нарече депутатите от ППДБ “мъже с вагина”.

Това е сексизъм. Това е бруталната реакция на българските мъже: да сравняват всеки слабак, мухльо, балък с женски полов орган.

Вагината е символ на продължаването на рода. Заради вагината мъжете си загубват ума по жената, за разлика от жената, която не си губи ума по мъжа заради пениса му.

Тошко Йорданов не е смелчага. Просто е невъздържан, невротичен и словесно разюздан. Българските мъже твърде често с вулгарни обиди прикриват слабостта си.

На латински вагина означава “калъф за меч”. Става пошло и смехотворно, когато мъж без меч обижда други мъже без мечове, иронизирайки ги с вагината.

Имам приятели в “Има такъв народ”, със Слави Трифонов поддържаме отношения на симпатия и уважение. Знам, че внимателно ме чете.

Слави, нали знаеш, че заради Тошко Йорданов ИТН загуби Ива Митева, Любомир Каримански, Андрей Михайлов, Пламен Абровски. Ще загубиш женската аудитория, поне тази, която има себеуважение.

Пенисът не прави мъжът – мъж. И докога ще допускаш Тошко Йорданов да бърка парламентарната трибуна с вечерта на сценаристите?! Това няма да ти върне загубените зрители и избиратели.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени