Connect with us

Timeline

Психото на Радев постави тежка диагноза на депутат от ДеБъ

Published

on

Топ психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, директор на психиатрична болница „Свети Иван Рилски“, постави диагноза на депутата от ПП-ДБ Ивайло Мирчев, пише safenews.bg.

Ивайло Мирчев, имате психотравма в детството – сигурно сте отгледан в безлюбие и затова можете само да мразите истински и от сърце и да рушите с удоволствие. Това пише тя в своя публикация, посветена на показното удоволствие на депутата от събарянето на Паметника на Съветската армия.

Депутатът от розовата коалиция ПП-ДБ е сред най-щастливите хора на планетата от нарязването на Паметника на Съветската армия и залива своя Фейсбук със снимки и видеа от разрушаването.

Преди време се появи новина за омунистически корен в семейството на видния демократ. Николай Мирчев е бивш първи секретар на БКП в община Крушари, Добричко. Таткото на днешния пепе-дебеец редовно се изявявал на партийни конференции и конгреси, на които неговите другари – комунисти чертаели пътищата и приемали стратегиите за развитието на страната. Те са в духа на плановото стопанство и сътрудничеството със СССР и останалите страни от Съвета за икономическа взаимопомощ.

Ето какво пише в своя пост д-р Цветеслава Гълъбова, без редакторска намеса:

Ивайло Мирчев, наистина ли изпитвате удоволствието, което демонстрирате със снимките на вандалския акт?

Ако е така, имате сериозен емоционално-интелектуален проблем и той се нарича психотравма в детството – сигурно сте отгледан в безлюбие и затова можете само да мразите истински и от сърце и да рушите с удоволствие. Това е жалко, много жалко. А Вашата формация кресливо се “бори” за толерантност към различното мнение….но ако съвпада с вашето.

Най-четени