Connect with us

Нюзрум

Скандалът с жената на Путин разтърси държавата! Народът се събра пред БНР, става страшно

Published

on

Противници на участието на руската посланичка Елеонора Митрофанова в предаването на Петър Волгин по „Политически некоректно“ по БНР, което трябваше да се излъчи днес, се събраха на протест пред сградата на Българското национално радио в София.

Те протестираха с надписи „Вън Волгин от БНР“, „Вън Митрофанова и руските агенти от България“ и „Вън Русия и вечните агенти на злото“.

В същото време до медиите беше разпространена позиция на ПП „Възраждане“, в което се говори за „двойни снтандарти в обществените медии“.

„Ако интервюто с посланик Митрофанова няма да бъде излъчвано, то предлагаме  да не бъдат провеждани и пускани по българските обществени медии интервюта с нито един посланик.
Припомняме, че според доклад на СЕМ, предаването на Петър Волгин спазва всички стандарти за журналистика. Докладът установява обективността и плурализма в представянето на всички гледни точки и позиции в предаването.
Намесата на ДПС в медийната среда е пореден груб акт на цензура, на която българските медии би трябвало да реагират“, пишат от пресцентъра на партията.

Най-четени