Connect with us

Гербери

ГЕРБ с голямо решение след местния вот: Изключваме от партията…

Published

on

„Партията се обновява. Имаме над 25 нови заявления за членство в Разлог, но в същото време е необходимо да изключим от редиците си членове на партията, които работиха против нас по време на изборите. ПП ГЕРБ – Разлог подаде за отстраняването на членове на партията, които работиха срещу ГЕРБ и като член на областното ръководство призовавам всички общински структури да ревизират членската маса, ако са имали сходен проблем. Само с хора – принципни и безкористни можем да отстояваме позициите на ПП ГЕРБ в област Благоевград.“ Това каза кметът на Разлог Красимир Герчев, който бе домакин на Областно събрание на ГЕРБ – Благоевград.

 ️„Неслучайно избрахме домакинството на Разлог. Това е признание за позитивната кампания на Красимир Герчев и ПП ГЕРБ Разлог, и тяхната убедителна победа.“, коментира областният координатор и евродепутат Андрей Новаков.

 На събранието присъстваха голяма част от областното ръководство на партията – Андрей Новаков, Георги Динев, Бисер Михайлов, Даниела Савеклиева, Красимир Герчев, представители на всички общински структури, кметът на Кресна – Николай Георгиев и кметът на Петрич Димитър Бръчков.

 Направен е бил анализ на резултатите от местните избори. „Благоевградска област постигна много добри резултати за ПП ГЕРБ и може да бъде номиниран и излъчен поне един зам.-министър в правителството на Мария Габриел“, предложил е Красимир Герчев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени