Connect with us

Демос

Селянинът с онази бележка за 500 лева: Отидох в ресторанта да си поръчам кютета, а не рибай стек

Published

on

Мъжът, платил близо 500 лева за телешки стек, казва, че е готов да съди ресторантьорите – като отговор на тяхната закана да търсят правата си в съда. Пламен отива на ресторант, за да си поръча, не рибай стек, а кюфтета.

След като стана известен с клипа за стековете за близо 500 лева, Пламен е в родното си село Беломорци. Тук срещу около два лева за бройка, хапва кюфтета от местната скара. Остава доволен – сочни са, имат и гъбен сос.

Пламен живее и работи в Нидерландия и казва, че винаги е обичал да се храни в хубави заведения.

„Винаги обичам да ям сред лукс, на всякакви ресторанти съм бил, но такова нещо не съм срещал – за три пържоли“, споделя мъжът.

След видеото от ресторанта Пламен казва, че е станал известен. И това тежи на него и семейството му.

„Всеки иска да се снима с мен, казват ми Пържолата. И малки, и големи деца идват. За десет дни отидохме до „Слънчев бряг“, за да си починем, но не стана. Всеки един говори за това, навсякъде“, споделя Пламен.

Той е учуден и обиден от намеренията на ресторантьорите да го съдят, защото не е имал лоши намерения.

„Не съм направил нищо на заведението – нещо да счупя или да не съм платил сметки, да съм обиждал. Просто ми стана интересно – защо трябваше да плащам тази сметка. Не очаквах такава голяма сума да е. Цяла Европа вече за мен говори, не мога да спя“, казва мъжът пред bTV. 

Приятелите му го подкрепят.

„Той не реагира нещо грешно, просто искаше да знае защо е платил тази сума, която за него не е проблем, най-културно си плати пържолата“, казва Кристиян Кирилов.

Сега Пламен казва, че и той е готов да заведе дело и да търси правата си в съда.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени