Connect with us

Гербери

Борисов взриви кулоарите: На негово място нямаше да коментирам, незаконно е!

Published

on

„То човек да няма телефон на днешно време, превърнахме се в държава на записите. Мен ме записваха по тоалетни и по спални“, коментира в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него във всяка правова държава нерегламентиран запис не се коментира.

„Нямам друг коментар по темата освен нечистоплътност”, подчерта той.

По думите му целта на тези записи е „да не се състави правителство”. „Целта е тази. Видяха, че всичко е много да се случи. Аз знам, че това обслужва много различни интереси, които не искат България да се стабилизира”.

„Не знам Кирил Петков какво знае. Не мога да коментирам нещо, което не знам. На негово място нямаше да коментирам. Това е нерегламентирано. незаконно. Това е нечистоплътие. Защото вместо да си говорим за бюджета, кога ще довършим реформите – ние си говорим кой и как записал”, подчерта Борисов.

„Мария Габриел води преговори. Аз не участвам. Мен може да ме избере само народът.“, каза Борисов

„Мен може да ме изпере само народа. Аз само в кавички слагам тази „Делонги“, за да звуча западно. Видяхте как престават да говорят за кюлчета и шкафчета, защото е същият монтаж. Целта бе да ме омаскарят. Да се срине държавата и сега всички виждат за 2 години какво се случва. След 4 години едно и също нещо. Няма да коментирам, защото изрично настояха да не коментирам“, посочи още Борисов по повод разпитите му.

„Притеснява ме времето, което са избрали – когато се прави правителство. Можеше да са преди или след една седмица, нищо нямаше да се промени“, каза още Борисов.

„Не знам, ако отидем на избори ПП и ДБ как ще говорят за правосъдна система, защото на втория разпит ме попитаха защо Мария Габриел е поискала оставката и аз ли съм наредил. Аз само попитах Надежда Йорданова, Крум Зарков, Христо Иванов и другите разпитвате ли са. Не! Значи само от ГЕРБ зависи правосъдната система.“, заключи Борисов

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени