Connect with us

Нюзрум

Скандално: Кандидат за депутат спонсорира Чеченеца, бил пример за мъжко държание

Published

on

Скандалът с Петко Караилиев (Чеченеца), Тодор Чалъков (Куката) и Емили Йорданова (Тротинетката) набира все по-голяма сила.  В петък (7 април) районният съд в Пловдив взе решение тримата да останат за постоянно в ареста по обвинение в хулиганство, заради клип, в който момче със специални образователни потребности е вързано като куче и изпълнява командите им.

Видеото бе заснето в един от пловдивските молове и доведе до ареста на тримата  и бурни коментари в социалните мрежи.

Читател на БЛИЦ изпрати сигнал, в който посочва, че кандидат за депутат финансира Чеченеца, брани го и го дава за пример на децата ни. Ето какво пише читателят ни в сигнал до медията. 

Публикуваме го без редакторска намеса:

„Дни наред вече обществото се чуди как е възможно момче със специални потребности да бъде унижавано по такъв жесток начин на публично място и никой да не реагира? Наистина ли сте учудени? Ето защо аз за жалост не съм! Държава, в която тези, които би трябвало да взимат мерки срещу такива прояви, ги поощряват, какво да се очаква?

От публикациите разбираме, че сред почитателите на Чеченеца бил някой си носител (за щастие вече бивш) на титлата логопед на годината. Представяте ли си за каква деградация става въпрос? През деня консултираш деца с проблеми, а вечерта се радваш на душманина им. 

За жалост това не е всичко. Простотията на Чеченци, моджахедини, куки и компания се култивира вече месеци наред и за нея дори се заплаща от локални псевдо-политици, като въпросният кандидат на последните парламентарни избори в област Пазарджик – Калин Владов, от коалиция „Неутрална България“. 

Въпросният ангажира Чеченеца като рекламно лице за фитнес залата си, събира предимно детска аудитория, възхвалява ислямистките му възгласи и когато го критикуват, го защитава с думите, че бил достоен пример за подражание на децата и еталон за мъжко поведение.

Бог да ни опази в държавата, в която нечистоплътни субекти дават такива създания за пример за подражение на децата ни, рекламират ни ги и дори ги финансират! Срам и позор! 

Надявам се, че медията ви ще даде гласност, защото сме стигнали точка като общество, в която ако не се противопоставим решително на подобни простотии ни очакват само нови и по-тежки трагедии. Благодаря ви!“, 
се казва в сигнала.

Справка показа, че Калин Димитров Владов е бил шести в листата на въпросната коалиция на последните парламентарни избори, които се проведоха точно преди седмица.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени