Connect with us

Спор(Т)но

„Какво ми трябваше, да си отварям устата за Кубрат и жена му, случи ми се случка, ще кажа истината“

Published

on

Преди няколко дни публикувахме последователно двете четива, които написа Калоян Кичков по темата за красивата жена на Кубрат Пулев. След второто писание, той заяви, че няма да пише повече по темата, защото уважава личното пространство на боксьора и семейството му. Сега обаче темата отново е зачекната. Публикуваме без редакторска намеса.

„Случи ми се случка, бре хора. Цялата държава ме търси сякаш съм „краварката в левия ъгъл“. Моята снимка, за която Ви загатнах, че съм направил за телефона бе оценена на 5 000 лева. Колко смях ми създадохте. Нито интервю ще дам, нито снимката ще продам, а пак ще пожелая на Кубрат Пулев щастие и прекрасното му семейство.

Христина, да расте щастливо, а клюки винаги ще има. Когато Вие решите, да качите снимка, тогава всички ще се убедят колко е красива твоята избраница. Това ще напиша, другото няма значение.

Може би следващата ми публикация, ще бъде за атмосферното налягане. Така ще се върна към нормалните за мен 20 лайка, какво е това 10 хиляди. Ха-ха.“, пише придобилият известност потребител с писанията си за Кубрат и семейството му.

Най-четени