Connect with us

Fake Harvard

Борисов: Не ги е срам Киро и Асен! Блажиха пръсти от руснаците и сега ги е страх, че ще ги бият

Published

on

Трябва да има редовно правителство. Третият мандат трябва да отиде там, където ще има правителство и това трябва да се изговори при Радев. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Партията днес дава пресконференция в централата си в София. Не бързаме за избори. Не е това целта, но поехме ангажимент да подкрепим този разговор. В момента парламентът е на изключително ниво – страхотни зам.-председатели. Защо Василев и Петков се дърпат така? Излезе информация, че сме подкрепили Русия с милиарди. Това е информация от НСИ. Но ги е страх да гласуват, защото всеки, който е блажил пръсти, руснаците бият през тях. Самата г-жа Нинова каза, че Кирил Петков е излъгал Зеленски, каза още Борисов.

Как не ги е срам? Нарочно не подписаха за американските танкери, а сега искат служебното правителство да им прави бюджета. Милиарди плащаме заради тях. Един лев не докараха за тези две години, каза Борисов. Той запита защо не са резервирани капацитети за втечнен газ – една от причините да не може всички 7, договорени през юли танкери, да не могат да се разтоварят.

Доколкото знам среща с ПП е уговаряна с Деси Атанасова, Кирил Ананиев, Деница Сачева и Делян Добрев за вторник сутринта. Нито те ще се пречупят, нито ние. Това ме води към третия мандат. Ние ще предложим правителство, но е рисковано с първия мандат. Много е важно да знаем при кой третия мандат ще има шанс да се направи правителство. Хората се умориха, обясни бившият премиер.

И отново настоя, че в момента положението в Европа е много сложно. „Най-големият ми страх е от ядрена авария“, напомни той. Според него няма как нито Зеленски, нито Путин да се предаде.

Мръсна бомба е много страшно, който и да я пусне. Авария в „Запорожие“  е най-кошмарния вариант да се разпръснат населението и войниците там.

Това е моят кошмар, от това не мога да спя, каза той.

Чернобил ще ни е детска игра. Тогава заминава България. Същото е и за Румъния и за останалите в зависимост на това накъде духа вятърът. Трябва да се говори с президента. Всякакви варианти, трябва да има правителство. Не мога да кажа на президента на кого да го даде. Има КСНС на него партиите трябва да кажат как виждат правителството и техните избиратели какво биха подкрепили,  продължи Борисов.

Най-четени